AUTOSCHADE PAVIJEN CULEMBORG

SCHADEHERSTELBEDRIJF IN DE REGIO CULEMBORG

AUTOSCHADE PAVIJEN CULEMBORG

SCHADEHERSTELBEDRIJF IN DE REGIO CULEMBORG

AUTOSCHADE PAVIJEN CULEMBORG

SCHADEHERSTELBEDRIJF IN DE REGIO CULEMBORG

AUTOSCHADE PAVIJEN CULEMBORG

SCHADEHERSTELBEDRIJF IN DE REGIO CULEMBORG

AUTOSCHADE PAVIJEN CULEMBORG

SCHADEHERSTELBEDRIJF IN DE REGIO CULEMBORG

Wat doen we?

Schadetaxatie

Met behulp van het computersysteem Audatex worden alle gegevens van de auto en de schade opgeslagen en verwerkt tot een schadecalculatie. Met een digitale camera worden foto’s van de schade gemaakt en gekoppeld aan het schadedossier. De calculatie wordt door één van onze medewerkers gemaakt en stemt zijn bevindingen af met de schade expert.

Schadeherstelprocess

1. Nadat er een schadecalculatie is gemaakt, word de auto voorzien van een stoelhoes, vloermat en stuurhoes.

2. De beschadigde onderdelen worden gedemonteerd om vervangen of hersteld te worden. Indien de carrosserie gericht of vervangen dient te worden, gebeurt dat op de Cellete mallen richtbank. Dit garandeert de exacte fabrieksspecificaties van iedere auto.

3. Het plaatwerk wordt geschuurd, eventueel uitgedeukt en strak gemaakt, en daarna in een roestwerende primer gespoten ter voorbereiding voor het spuiten.

4. De delen worden klaargezet voor de spuitcabine en afgedekt met spuitfolie.

5. De kleur van de lak wordt bepaald aan de hand van het recept van de lakfabrikant. Nadat de kleur gecontroleerd en eventueel bijgetint is, wordt de auto gespoten met milieuvriendelijke watergedragen lak.

6. De lak wordt gedroogd bij een temperatuur van 60°C.

7. Nadat de auto afgekoeld is, wordt deze opgebouwd.

8. Wanneer de auto klaar is voor aflevering, volgt er een strenge eindcontrole.

9. Bij aflevering bij de klant wordt er een uitleg gegeven wat het herstelproces heeft ingehouden.

Vervangend vervoer

Indien gewenst hebben wij een leenauto of een leenfiets voor u klaar staan.

Ruitschadeherstel

Als u door steenslag een kleine beschadiging (sterretje) in uw autoruit heeft, kunt u dat bij de meeste verzekeringsmaatschappijen kosteloos bij ons laten repareren vanaf minimaal WA+ verzekerden. Dit geldt voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Uw voorruit krijgt daardoor weer zijn oorspronkelijke sterkte.

Ruitreparatie

Zit er een ster of scheur in uw voorruit? Laat die dan zo snel mogelijk door ons repareren. Bij schommelende buitentemperaturen of bij gebruik van airconditioning, kan een ster of scheurtje in uw voorruit gemakkelijk verder scheuren en leiden tot een onherstelbare breuk. U loopt daarmee een verhoogd risico op ongelukken.

Sterren of scheuren in uw autoruit zijn vrijwel geheel te repareren met onze betrouwbare harsinjectiemethode. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Ruitvervanging

Een gescheurde voorruit? Is reparatie met harsinjectie niet meer mogelijk? Dan kunt u bij Autoschade Pavijen Culemborg uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Snel en vakkundig wordt de autoruit geplaatst, ongeacht het merk.

Wij nemen bovendien alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alle zaken met uw verzekeringsmaatschappij.

Uitdeuken zonder spuiten

Indien u deukjes heeft in uw auto ten gevolge van hagelschade, parkeerschade etc., dan kunnen deze meestal door middel van uitdeuken zonder spuiten hersteld worden. Een voorwaarde is wel dat de lak niet weggesprongen is. Het grote voordeel van deze methode is dat er niet aan de auto gespoten hoeft te worden wat een aardig prijsvoordeel oplevert.

Industriespuitwerk

Wij kunnen ook aluminium profielen, schakelkasten, wandkoelingsmeubels, landbouwmachines, keuken, kasten etc. spuiten in een speciale industriecoating.

Kunststofherstel

Voor kleine of grote scheuren in kunststof delen (bijvoorbeeld bumpers, koplampen, grille, spoiler en motorfietsdelen), kunnen wij dat herstellen door middel van de kunststof lastechniek.

Spotrepair

Spotrepair is het snel en doeltreffend herstellen van kleine beschadigingen aan bijvoorbeeld, bumpers en portieren. Het onderdeel wordt niet in zijn geheel gespoten, maar plaatselijk behandeld wat voordelig is voor uw portemonnee.